Oblikovanje spletnih strani, Spletni dizajn, Oblikovana internetna stran

Unikaten spletni dizajn

Lepo oblikovana stran je odraz vašega podjetja. V dobi interneta je prvi stik s stranko ravno spletna stran, zato menimo da je dizajn eden ključnih dejavnikov. Našim strankam tudi pripravimo lep, unikaten dizajn povezan z vašo dejavnostjo in po zadnjih smernicah.

Veliko časa namenimo oblikovanju spletne strani, saj menimo, da bolje kot je stran zanimiva za vaše uporabnike, dalj časa se bodo zadržali pri vas in večja možnost je da se zviša tudi vaša prodaja. Ne le da je pomembna informacija na strani, pomembna je tudi kako je predstavljena.

Še vedno pa menimo da velja pravilo - manj je več. Saj je kljub vsemu pomembna predvsem vsebina spletne strani, dizajn pa jo samo dopolni. Zato mora biti stran enostavna in pregledna.

Oglejte si še naš seznam referenc, morda vam bo kateri dizajn všeč.
Naročite oblikovanje internetne strani še danes, preko kontaktnega obrazca ali nas pokličite na telefonsko številko: 041 727 836.

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas ali nam pišite preko spodnjega obrazca.

041 727 836
info@lucasadesign.si
 
 

Kontakt


Za dodatne informacije o cenah, poteku izvedbe ali za pripravo ponudbe, nas lahko pokličete na zgornjo številko, nam napišete sporočilo ali pa uporabite obrazec Povpraševanje na desni strani.

(Polja označena z * morajo biti obvezno izpolnjena)

Povpraševanje